lørdag 20. februar 2010

Siste tid...

Ja, nå begynner det å nærme seg slutten på mitt 7 ukers opphold i Zambia. Og i det siste har det vært late dager. Regnet har også kommet tilbake etter 3 ukers opphold, og i dag har jeg faktisk på meg bukser! Vil annslå at det er ca 25 grader, noe som har blitt kaldt for meg, så Norge kommer til å bli iiiskaldt

Uansett: De siste dagene har vi tilbragt i Livingstone og slappet av. Jeg vil nesten si kjedet oss. Regnet og økonomien setter en stopper for hva vi kan gjøre. Har fortsatt masse jeg vil gjøre igjen, men økonomien sier stopp. Men jeg er glad for det jeg allerede har fått gjort. Nå sitter jeg for eksempel på en meget hyggelig kafè sammen med Grete og spiller kinasjakk. Jeg har spist 2 enorme pannekaker med sirup og bacon. Fantastisk. I kveld skal vi ut på byen og ha avskjedsfest. Helt merkelig hvor fort disse ukene har gått.

Vi har tatt avskjed med våre samarbeidspartnere her nede og gitt dem hver sin eske konfekt. Vi var hjemme hos Håkon fra Response Network og spiste en nydelig lunsj.

De ulike delene av oppgaven er fordelt, og skrivingen er igang. De to ukene vi har hjemme før oppgaven skal leveres blir intens.

Så det er ikke så mye nytt og spennende å melde her fra Afrika. Savner vennene mine og katten min, så jeg ser faktisk framover til å komme hjem. Så hvis du er interessert i å avtale en kaffe-date med meg etter onsdag neste uke er jeg vidåpen!