torsdag 7. mai 2009

KillZone; en tilståelse

Ja-a.
Jeg må tilstå at jeg har blitt hektet på ett spill. Et playstation spill som jeg tidligere har omtalt med varmt hat. Vi snakker om KillZone 2. Jeg har blitt fan og totalhekta på å spille online. Hva er det som skjer med meg? Jeg hater skytespill, har alltid gjort det, og vil alltid gjøre det. Hva skal jeg gjøre?

Jeg blir heldigvis fratatt dette spillet når jeg flytter på mandag, men frykter at det blir spilt når jeg er på besøk hos min kjære.

onsdag 6. mai 2009

Leilighet del 2

Her er noen bilder fra min nye hybelleilighet:)

http://www.finn.no/finn/viewimage?finnkode=17249327&reference=7/172/493/27_-1121197973.jpg

tirsdag 5. mai 2009

Leilighet- my luck could change

I dag var jeg på visning og fikk meg en snasen hybelleilighet på Ila. Gjett om jeg er fornøyd! Så nå skal jeg altså bli voksen og ansvarlig, og klare meg selv. Mon tro hvordan dette skal gå. Jeg har gode forhåpninger om at det blir fint, og litt ensomt innimellom. Flytter allerede på Mandag, så jeg begynte å pakke sånn smått i dag. Nå gjelder det bare å få tak i en bil sånn at jeg får kjørt lasset, men det ordner seg vel det også. "I`m on a roll, I`m on a roll...This time...I feel my luck could change." Har mystisk mye håp for framtiden for tiden, det skal jeg spare på:)