lørdag 6. juni 2009

NY, dag 2






















I dag har det vært varmt og fint. Masse sol, og deilig temperatur. Ble hverken solbrent eller fikk utslett.
Nye sko er kjøpt, ellers har pengeboken fått hvile. Var på en stor leketøysbutikk i dag (siden det er ca 10 barn i følget). hvor de hadde masse lord of the rings saker og harry potter stasj. Veldig morro. Ellers har vi vandret rundt og sett på de kjente store bygningene og holdt til i central park. En helt vanlig turist dag altså. Slenger opp noen bilder siden de som kjent sier mer enn tusen ord.

Vil bare også nevne dukkebutikken American Girls. Der kan du betale 100dollar for å ta med dukken din til frisøren. Det er super eksklusivt. De hadde også en dukke i rullestol, det var noe spesielt...


Det er forresten lov å kommentere;) Savner alle i trondheim...

fredag 5. juni 2009

New York, dag 1

















Ja, da var vi ankommet New York og er instalert hos min kjære onkel. Vi ble plukket opp på flyplassen i en Lexus og kjørt til en stort flott hus på Riverside, ca 50 min utenfor selve NY. Flyturen ar noe drøy, men med radioresepsjonen på ørene gikk det bra. Vil gjerne sitere dem på at New York er en by man blir starstruck av.

I dag var vi på naturistorisk museum, Det var sånn passe. Fikk sett mye kult, blandt annet vårt felles opphav Lucy. Norske "Ida" hadde dratt til Norge for bare noen dager siden, så jeg fikk ikke sett henne. Ellers spiste vi på Dunckin Donuts, som var supert:) Så masse rare mennesker, Amish, dealers, osv, osv. Masse spennende ting å se. Været var mildt sagt jævlig. Pissregn hele dagen, så det ble ikke noe sightseeing, det blir forhåpentligvis i morgen.