torsdag 11. februar 2010

Chobe 3





Chobe2




Chobe 1






Bilder sier mer enn tusen ord. Jeg har hatt helt fantastiske dager i Botswana på safari. Virkelig en opplevelse for livet, og selv om det var dyrt, var det verdt hver en krone!

mandag 8. februar 2010

Long time










Lenge siden sist jeg har satt meg ned og laget et blogginnlegg. Tror det er fordi jeg her blitt så vant til å være her, tingene går sin vante gang. Dagene går i ett, og hjemlengselen begynner å melde seg. Det er fortsatt mange fantastiske ting her som jeg skal oppleve, men tanken på å være hjemme i min egen leilighet med pusen er veldig forlokkende også.

Mandag og tirsdag var rolige dager som gikk med til litt skriving og litt avslappning.

Vi dro til Lusaka forrige onsdag og tilbrakte 4 dager der. Lusaka er hovedstaden i Zambia og ca 6-7 timer med buss fra Livingstone. Vi skulle intervjue Women for Change som driver med utviklingsprosjekter i landsbyene spesielt med tanke på å styrke kvinners posisjon. Intervjuet med dem var på fredag. De andre dagene brukte vi på å se oss rundt i Lusaka, shoppe litt og gå på kino. Det var hyggelig, men ikke veldig spennende.

I går var vi på The Royal Livingstone Hotel, som er et 5 stjerners hotell som ligger i vannkanten ved Zambesi-elven, ett steinkast fra Victoria Falls. Der drakk/spiste vi High Tea som er et engelsk overklasse fenomen. Betalte 17 dollar for ubegrenset tilgang på kaffe, te og eksklusive kaker. Det var helt fantastisk. Mens vi satt der og lekte hertuginner fra Norge kom det 10 zebraer vandrende inn i hagen og begynte å gresse ved bassenget, bare noen få meter fra oss. Det var utrolig kult, og det ble noen flotte bilder.

Jeg var også i Victoria Falls sammen med min afrikanske beundrer, og min nye engelske venn : Tom. Det var koselig og vi gikk bare rundt og nøt naturen. Det var mer vann i fossen nå og vi ble gjennomvåte. Vi så masse søte små aper, ikke fult så søte bavianer og zebraer.
En flott dag altså☺

I morgen skal vi på 3 dagers safari i Chobe National Park i Botswana. Det blir kule greier.